13 / 05 / 2024

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...



ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığından:

Sultangazi İlçesi, 50. Yıl Mahallesinde Belediyemiz mülkiyetindeki 6796 Ada 1 Parsel Sayılı Taşınmazın “Arsa Payı Karşılığı İnşaat” işi ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin (a) bendine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır.
İdarenin Adı, Adresi ve İletişim Bilgileri: Sultangazi Belediye Başkanlığı, Uğur Mumcu Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 54/1 Sultangazi/İSTANBUL - 444 23 32 İhalenin Yeri: Sultangazi Belediye Hizmet Binası, 2. Kat, Encümen Toplantı Salonu

Sultangazi Belediyesi nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

1) Sultangazi ilçesi sınırları içinde mülkiyeti Sultangazi Belediyesine ait olan 50. Yıl Mahallesi 6796 Ada 1 Parsel sayılı taşınmazda Belediyemizin İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından verilmiş olan 18.11.2021 tarihli onaylı avan projeye binaen 11691 m² inşaat alanı kullanılarak yapılacak inşaatın uygun görülecek proje, idari ve teknik şartnameler çerçevesinde her türlü teknik alt yapı ve çevre düzenlemesinin yapılması ve iskâna konu alanın en az % 45’lik kısmının Sultangazi Belediyesine teslim edilmesi işidir.
İhaleye konu parselde Muhammen Bedel: 37.412.000,00 TL belirlenmiştir.
2) Geçici Teminat Bedeli: 1.122.360,00 TL (Muhammen Bedelin %3'ü)
3) İhaleye Katılma Şartları ve İstenilen Belgeler
- Adres Beyanı: Türkiye’de Tebligat için adres beyanı
- İkametgâh Belgesi: Kanuni ikametgâh sahibi olduğunu gösteren belge,
- Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi: Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret
Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge, Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge
- İmza Sirküleri: Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri/beyannamesi, Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
- Teklif Mektubu: (2886 sayılı Yasanın 37. maddesine uygun),
- Geçici Teminat: (2886 sayılı Yasaya uygun), (Muhammen Bedelin %3’ü)
- Vekâletname ve imza sirküleri: İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletname ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri.
- Ortak Girişim Beyannamesi ile Ortaklık Sözleşmesi: Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile Ortaklık Sözleşmesi (ihale üzerine kaldığında noter tasdiki yapılacaktır). Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (b) ve (c) fıkralarına göre temin edecekleri belgeler. (İsteklinin şirket olması halinde şirket tüzüğü ile şirket ortaklarını ve bunların hisse oranlarını ve görevlerini belirten belge)
- İş Deneyim Belgeleri: En az F sınıfı müteahhitlik belgesi sunulacaktır. İsteklinin iş ortaklığı olması halinde ortaklığı teşkil eden firmalardan en az birinin yukarıdaki şartı karşılayabilmesi durumunda diğer ortaklarda bu şart aranmaz.
- Yasaklı Olmadığına Dair Taahhütname: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6.maddesinde yer alan yasaklılık durumunda olmadığına dair taahhütname.
- İç Zarf: Şartname dosyasında yer alan standart forma uygun teklif mektubunu içerir.
4) Şartname Dosyasının Görülmesi ve Temini: Şartname Dosyası, Sultangazi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Sultangazi/İSTANBUL adresinde ücretsiz görülebilir ve 5.000,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten temin edilebilir.
İlan olunur.

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Arsa almak isteyenlere büyük müjde! Konya Büyükşehir Belediyesi 18 ay taksitle imarlı arsa satıyor!+

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!


Geri Dön