28 / 04 / 2024

Sümer Holding 'in taşınmazlarına sekiz teklif geldi!

Sümer Holding 'in taşınmazlarına sekiz teklif geldi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi 'nin Ankara çukurambar 'daki Sümer Holding 'e ait taşınmazların ve üzerindeki varlıkların bütün halinde özelleştirilmesi ihalesine katılmak üzere 8 firmadan teklif geldi



Başbakanlık Özelleştirme İdaresi 'nin  Ankara  çukurambar 'daki Sümer Holding 'e ait taşınmazların ve üzerindeki varlıkların bütün halinde özelleştirilmesi ihalesine katılmak üzere 8 firmadan teklif geldi.  

Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan açıklamalara göre Sümer Holding 'in Ankara çukurambar 'daki taşınmazı üzerine 23 bin 375 metrekare inşaat yapma imkanı bulunuyor. İmar planlarında kentsel servis alanı olarak ayrılan alanlara büro, işhanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal ve kültürel tesisler yapılırken konut alanı olarak ayrılan kısma da çok amaçlı stüdyo daire ve rezidans yapılabilecek. Emsal değeri 2.5 olarak belirlenen alana yapılacak binaların yüksekliği serbest bırakılırken taşınmazlar için 2 milyon dolar geçici teminat istenmişti.

 


Geri Dön