02 / 05 / 2024

Sun Flamingo Park satılık!

Sun Flamingo Park satılık!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Park satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar metrekare birim olarak 3.800 lira belirlendi



Sun Turizm A.Ş projesi olan Sun Flamingo Park, Güneşli'de Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor.  Sun Flamingo Park  satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 


Güneşli Sun Flamingo Park projesi kapsamında 2 blok ve de 122 konut yer alıyor. Proje kapsamında ayrıca 12 ticari ünite bulunuyor


Sun Flamingo Park satılık!


28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip olan Sun Flamingo Park satılık dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 800 liradan başlıyor. 


Sun Flamingo Park satılık konut tipleri şu şekilde;

2+1 daireler brüt 135 metrekare, 

3+1 daireler brüt 180 metrekare olarak belirlendi. 


Güneşli Sun Flamingo Park ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Güneşli Sun Flamingo Park kapsamında banka kredisiyle de vadelendirme seçeneği uygulanıyor. 


Güneşli Sun Flamingo Park teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Güneşli Sun Flamingo Park kapsamında restoran, yürüyüş parkurları, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna, bankalar, acentalar, hipermarket, teras bahçeleri ve oyun alanları ile otopark bulunuyor. 


Güneşli Sun Flamingo Park adres : Evren Mah. Fevzi C¸akmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Güneşli Sun Flamingo Park iletişim

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön