03 / 05 / 2024

Sunis Otel İzmir Menderes projesine bakanlıktan onay!

Sunis Otel İzmir Menderes projesine bakanlıktan onay!

Turaçlar A.Ş turizm grubu Sunis Hotel, İzmir Menderes'e geliyor. Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselecek olan otel projesi 44 bin 400 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje 5 yıldızlı olacak.




Turaçlar A.Ş turizm grubu Sunis Hotel,  İzmir  Menderes'e geliyor. Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselecek olan otel projesi 44 bin 400 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje 5 yıldızlı olacak.


Sunis Hotel Özdere projesinde 459 otel odası, 20 suit oda, 1 kral dairesi ve 10 adet villa yer alıyor. Toplam 43 bin 207 metrekare inşaat alanına sahip olan proje 2 bodrum kat ve 5 normal kat olarak tasarlandı.


Sunis Hotel Özdere projesinde yönetim merkezi, restaurant, bar, yüzme havuzu, jakuzi, çocuk oyun alanı, alışveriş merkezi, konferans salonu, sağlık hizmetleri, tv salonu, süpermarket, çok amaçlı spor alanı, çocuk kulübü, fitness salonu, sauna, hamam, kuru temizleme, çamaşırhane servisi, masa tenisi, toplantı salonları, tenis kortu, açık otopark alanı yer alıyor.


39 bin 142 metrekaresi açık alan olan Sunis Hotel Özdere projesi Menderes ilçe merkezine 27 kilometre, il merkezine 47 kilometre mesafede yükseliyor. Kurulması planlanan tesis yaz aylarında yerli ve yabancı turistlere deniz turizmi için hizmet vermeyi, kış aylarında ise tesis içerisinde kurulacak olan konferans salonlarında kamu kurum ve özel şirketlerin eğitim, kongre, konferans vb. etkinliklerinde hizmet vererek 12 ay boyunca hizmet vermeyi amaçlanıyor.


Sunis Otel İzmir Menderes projesine bakanlıktan onay!


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön