22 / 07 / 2024

menderes sunis otel

menderes sunis otel

Turaçlar A.Ş turizm grubu Sunis Hotel, İzmir Menderes'e geliyor. Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselecek olan otel projesi 44 bin 400 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje 5 yıldızlı olacak.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Sunis Hotel İzmir'de 2 termal ve 1 tematik otel açacak!

Menderes özdere'de 5 yıldızlı otel yatırımı yapan Sunis Hotels Grup Başkanı Namık Ünal, bölgeye üç otel yatırımı daha yapacaklarını söyledi.

Sunis Hotel 250 milyon euroya 3 yeni otel açacak!

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

Menderes Türel:Tünektepe'ye 7 yıldızlı butik otel yapacağız!

Menderes Türel, turizm çalışanları ile bir araya geldi. Antalya’nın çok önemli bir turizm merkezi olduğunun altını çizen Türel, bu bilinçle ve ciddiyetle, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Sunis, İzmir'deki 4 otelini 5 yılda tamamlayacak!

Antalya'da dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak.

Sunis'ten Seferihisar'a 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

İzmir'de Seferihisar ve Özdere'ye otel yapılacak!

Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel kazandırıyor. Önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak otellerden biri Tac Mahal'e benzeyecek, Seferihisar'da termal otel kurulacak.

menderes sunis otel Haberi

menderes sunis otel


Turaçlar A.Ş turizm grubu Sunis Hotel, İzmir Menderes'e geliyor. Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselecek olan otel projesi 44 bin 400 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje 5 yıldızlı olacak.


Sunis Hotel Özdere projesinde 459 otel odası, 20 suit oda, 1 kral dairesi ve 10 adet villa yer alıyor. Toplam 43 bin 207 metrekare inşaat alanına sahip olan proje 2 bodrum kat ve 5 normal kat olarak tasarlandı.


Sunis Hotel Özdere projesinde yönetim merkezi, restaurant, bar, yüzme havuzu, jakuzi, çocuk oyun alanı, alışveriş merkezi, konferans salonu, sağlık hizmetleri, tv salonu, süpermarket, çok amaçlı spor alanı, çocuk kulübü, fitness salonu, sauna, hamam, kuru temizleme, çamaşırhane servisi, masa tenisi, toplantı salonları, tenis kortu, açık otopark alanı yer alıyor.


39 bin 142 metrekaresi açık alan olan Sunis...