02 / 05 / 2024

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.



Ege Bölgesi'nde yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Sunis Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere'de 3, Seferihisar'da 1 otel daha açmayı hedeflediklerini belirtti. Turizm sektörüne girdiklerinden bu yuna 500 milyon Euro'luk yatırım yaptıklarını sözlerine ekleyen Ünal, 5 yıl içinde 200 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını kaydetti. 


YENİ ROTA İZMİR OLDU 

Antalya'daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra turizm yatırımlarının rotasını İzmir'e çeviren Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, yeni yatırımlarda İzmir'e odaklanmalarının nedenini şu sözlerle açıkladı: "İzmir'in incisi olarak nitelendirilebilecek Özdere, yaklaşık 40 kilometrelik sahil şeridi, bozulmamış doğası ve eşsiz koylarıyla Türk turizmi için son derece özel bir konumda ve cezbedici bir bölgede yer alıyor. Dolayısıyla biz de Sunis Hotel's olarak turizmin yeni yıldızı Özdere'ye yatırım yaptık. Antalya, her zaman için turizmin başkenti ve cazibe merkezi olarak kalacaktır. Ancak, Antalya'nın otele doyduğunu düşünüyoruz. Bu sebepten dolayı yeni yatırımlarında Antalya'nın cazibesini azaltacağını düşünüyoruz. Bu yüzden biz de yeni destinasyon arayışına girdik.  İzmir  Özdere ve Seferihisar Doğanbey ise turizmde yıldızı daha da parlayacak bölgeler. Bu bölgelerde birini hayata geçirdiğimiz toplam 4 yatırımımız söz konusu." 


GASTRONOMİYE BÜYÜK ÖNEM 

İzmir Özdere'de hizmete açılan Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA, ilk sezonunda beklentilerin üstüne çıkarak şimdiden doluluk oranını yüzde 70'in üzerine çıkardı. Otelin misafir profilinde yerli turist kadar AB ülkeleri, Rus, İranlı ve Slovak turistler önemli bir yer tutuyor. Oteldeki bölümler, belirlenen misafir profilinin lüks ve keyifli bir tatil geçirmeleri için tüm ayrıntılar dikkate alınarak projelendirildi. 8 bin metrekarelik SPA, 3 bin metrekarelik havuz, 13 bar, İtalyan, Meksika, Çin, Osmanlı ve balık mutfaklarından oluşan 6 al'acarte restoranın yanı sıra ana restorana 5 ayrı bölümle yer verilen otelde açık hava restoranları da dikkat çekiyor. 



Antalya Hilal



Geri Dön