28 / 04 / 2024

Voyage Kissebükü Koyu otel projesine bakanlıktan onay!

Voyage Kissebükü Koyu otel projesine bakanlıktan onay!

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı. Projenin yapılacağı alanın 85 bin metrekaresi orman alanında kalıyor.




Voyage Oteller Grubu, Bodrum Çiftlik Adalıyalı mevkiinde yer alan Kissebükü Koyu projesine başlıyor. 45 milyon TL yatırımla yükselen Voyage Kissebükü Koyu otel projesi 105 bin 657 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay verilen Voyage Kissebükü Koyu firma, Turizm Yatırım Belgesi ve inşaat ruhsatı alacak. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Kissebükü Koyu'nda inşaat çalışmaları başlayacak.


Voyage Kissebükü Koyu projesi 490 odalı 1000 yatak kapasiteli olarak planlandı. Voyage Kissebükü Koyu projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen arazi dışında, kalan 85 bin metrekaresi orman alanında yer alıyor. 85 bin metrekarelik orman alanı için Orman Genel Müdürlüğü'nden turizm amaçlı olarak projeye tahsis edildi.


Voyage Kissebükü Koyu projesinin imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılıyor. Voyage Kissebükü Koyu projesi kapsamında E:0,3, Hmaks: 10,5 metre. 


Voyage Adalıyalı Kissebükü Koyu proje alanı


Voyage Kissebükü Koyu otel projesine bakanlıktan onay!


Tesis binası, açık - kapalı yüzme havuzları, park alanları ve restoranlardan meydana gelecek olan 5 yıldızlı Voyage Kissebükü Koyu projesinde 200 kişilik konferans salonu, lobi bar, pastane, panoramik asansörler, servis asansörleri, misafir çalışma ofisi, doktor odası, bavul odası, kapalı otopark, bay ve bayan kuaförü üniteleri, 1000 kişilik restoran, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, fitness center, hamam, buhar odası, masaj odaları, sauna, gece kulübü olacak.


Voyage Bodrum Çiftlik'te 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön