08 / 05 / 2024

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...



İşte takımların yeni sezondaki limitleri; 

Süper Lig de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri


Harcama limiti nedir?

Harcama limiti, spor kulüplerinin belirli bir dönemde oyuncu transferleri, maaş ödemeleri ve diğer futbol operasyonel giderleri için harcayabilecekleri maksimum miktarı ifade eder.Bu limitler, genellikle futbol federasyonları veya lig yönetim kurulları tarafından belirlenir ve kulüplerin mali dengeyi korumalarını sağlamayı amaçlar.

Harcama limitleri, kulüplerin mali disiplinlerini sağlamalarını ve aşırı borçlanmaktan veya mali sıkıntılarla karşılaşmaktan kaçınmalarını hedefler. Ayrıca, rekabetin adil bir şekilde devam etmesini ve kulüplerin bütçelerine uygun şekilde transfer politikaları izlemelerini sağlamayı amaçlar. Harcama limiti, kulüplerin gelirlerine, mali yapılarına ve diğer faktörlere göre belirlenir. Harcama limitine uymayan kulüpler, para cezalarıyla veya diğer yaptırımlarla karşılaşabilirler.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Asgari ücret sonrası yüzde 30 zam yolda

Son Dakika! İzmir'de korkutan deprem; Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi

Bakan açıkladı: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti

Kurban Bayramı öncesi kıyma çektirme fiyatına yüzde 100 zam; İşte yeni fiyatı


Geri Dön