27 / 04 / 2024

Sur Yapı 2011'de 4 yeni proje hayata geçirecek!

Sur Yapı 2011'de 4 yeni proje hayata geçirecek!

Sur Yapı, 2011'e hızlı giriş yaptı. şžu an projeleriniz ne aşamada 2011 'de 3 tane, hatta İzmir yetişirse 4 tane projeye başlamış olacağız. Bütün bunlar bittiğinde bizim iş hacmimiz 1.5 milyar dolar yapıyor...



Sur Yapı, 2011'e hızlı giriş yaptı. şžu an projeleriniz ne aşamada 2011 'de 3 tane, hatta  İzmir  yetişirse 4 tane projeye başlamış olacağız. Bütün bunlar bittiğinde bizim iş hacmimiz 1.5 milyar dolar yapıyor. Bunu 2-3 yıl içerisinde realize etmeye çalışacağız. 2009 sonuna doğru başladığımız AdaPark projesinin ilk etabını yıl sonunda teslim ediyoruz. Birinci ve ikinci etap satışlarını bitirdik. Referandum sonrasında da üçüncü etabın satışına başladık. 826 konutluk proje. Hem satış, hem inşaatı iyi gidiyor.

SATIşžLAR İYİ GİDİYOR

2010'un son çeyreğinde Exen İstanbul'a başlamıştık. Orada bin 38 konut var, ticari üniteler var. Birinci etaptan kalan Jconutlann ve ikinci etabın satışları devam ediyor iyi de gidiyor.

Hayat Grubuyla ortak projemiz Kağıthane'deki alışveriş merkezinin hazırlıklarını yılbaşında bitirmiştik. Ocak ayı itibariyle ruhsatını aldık ve inşaatına başladık. O bölgenin ilk AVM'si. Yukanda Büyükdere Caddesi'nde var ama o bölgede yok. İyi de bir talep var. çekmeköy'de de 72 dönümlük bir arazimiz var. Satış ofisi yapılmaya başlandı. Nisan sonu, Mayıs ortası gibi lansmana çıkılacak.

çEKMEKÖY'ÜN İNCİSİ

* O bölgede bir çok nitelikli proje var. Sizin projenizin farkı ne olacak
En büyük farkından biri, metro... Metro istasyonu tam bizim projenin önünde. şžile yolunun açılması bu bölgeyi kalkındırmıştı. Metro ikinci bir avantaj. Üsküdar'a arabayla gitmek bir dert... Metroyla çok kolay... Birde bunlar birbiriyle entegre hale geliyor. Bizim duraktan binen insan bir vasıta değiştirerek Taksim'e, Atatürk Havaalanına gidebilecek.

İkinci farkımız, metro bağlantılı alışveriş merkezi projemizin olması. Kent meydanı tarzında, yağmura ve güneşe karış korumalı yan açık bir AVM olacak. 25 bin metrekarelik kiralanabilir alanı olan, dışanya da açık bir alışveriş merkezi. O bölgede de AVM yok zaten. çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin belli bir kısmına hitap edebilecek bir proje. Arazinin uç kısmında AVM projesi var. Tepeye doğru olan kısmında da 336 konut yer alacak. Butik bir site olacak. çevredeki projelerden daha üst sınıf olacak. Konsept ve kullanılan malzemeler açısından. O anlamda bir farklılaşma olacak.

KOMşžULAR HAYRAN

*  Etrafınızdaki sitelerden ilgi var mı

Yandaki sitelerden bizim projeye geçme arzusu var. Onlarda güzel siteler ama bazılan yapılalı 5-6 sene oldu. Bir şekilde, yeni yapılanlar daha dikkat çekebiliyor. Bizim sitemiz bdtik tarzda olacağı için çok tadında olacak. Yürüyerek metroya, yürüyerek alışveriş merkezine gidilebilecek. Yer olarak da daha havadar bir konumda. Diğer projeler daha düzde. Orada küçük bir tepecik var. Bizim sitemiz de orada.
Yenişafak


Geri Dön