07 / 05 / 2024

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 



“Sur Cadde ile ticari aktivite hızlanacak”

Tamamlandığında toplamada 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya’da, çeşitli etaplardaki yaklaşık 8 bin 500 konutun inşaatını sürdürdüklerini kaydeden Altan Elmas, Park etabındaki 35 blokta doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığını belirterek, önemli açıklamalar yaptı. 

Konut teslimlerinin geçtiğimiz ağustos ayında başladığı Turkuaz Sitesi’nde de sona yaklaştıklarını söyleyen Altan Elmas, 2023 yılının son çeyreğinde teslimleri tamamlayacaklarını söyledi. Tüm blokları su kenarında bulunan ve suyla gelen medeniyet temasının hâkim olduğu Turkuaz sitesinde 1105 konut bulunduğunu söyleyen Altan Elmas, büyük metrekareye sahip daireleriyle geniş ve ferah bir yaşam sunan bu etabın, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanları, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıktığını söyledi. 

Projenin bir diğer etabı olan Sur Cadde ise Antalya'nın “Şanzelize”si olarak konumlandırılan 1,3 kilometre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’ne ev sahipliği yaptığını söyleyen Altan Elmas, Sur Cadde’deki 7 blok, 485 konut ve 68 ofis ile 68 dükkânın anahtar teslimlerinin de devam ettiğini kaydederek, Sur Cadde ile Sur Yapı Antalya’daki ticari aktivitenin hızlanacağını ve şehir dokusunun daha da görünür hale geleceğini söyledi.

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!


Geri Dön