29 / 04 / 2024

Sur Yapı Az Az Ödeyin Üstü Kalsın kampanyası!

Sur Yapı Az Az Ödeyin Üstü Kalsın kampanyası!

Sur Yapı yeni başlattığı “Az Az Ödeyin Üstü Kalsın!” kampanyası ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor...



Az az ödeyin 

üstü kalsın! Kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaat, binlerce konut, ofis ve iş merkezi hayata geçirerek birçok başarılı projeye imza atan Sur Yapı yeni başlattığı "Az Az Ödeyin Üstü Kalsın!" kampanyası ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Exen İstanbul, Corridor Rezidans, Corridor Cadde Rezidans, Corridor Çarşı ve İdilia projelerinde müşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hiç peşinat ödemeden, 0,74 kredi oranı ile 120 aya kadar kredi kullanabilecekler. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle ödeyebilecekler. Böylelikle lüks bir konut ve dükkânlar sadece taksit ödeyerek satın alınabilecek. 

Avrupa Yakasının parlayan yıldızı, Güneşli'nin yeni ve gözde yaşam alanı Corridor da müşteriler 101 metrekare 2+1 daire için aylık 3.467 TL taksit ödeyerek evlerini Aralık 2014 'te teslim alabilecekler. Kalan bedeli ise vade farkı ödemeden 4 yıl boyunca yılda 1 kez yıllık 53.213 TL ödemelerle tamamlayabilecekler. 

46 metrekare 1 + 1 daire için 1.671 TL, 42 metrekare 1+0 stüdyo daire ise 1.590 TL taksit ödeyerek kira öder gibi lüks ve ayrıcalıklı bir rezidans daireye sahip olabilecekler. 

Ayrıca tamamı peşin ödemelerde %10 + %5 indirim fırsatı sunuluyor. 


Yeni Akit


Geri Dön