27 / 04 / 2024

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

Firma: Sur Yapı

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.



Konut projelerinde başarılı işlere imza atan Sur Yapı İstanbul Anadolu Yakası'nda iki projesi için düğmeye bastı. Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni konut projeleri için ön talep toplayan Sur Yapı Haziran başında da yeni projelerini satışa sunacak. 

Sancaktepe'de hayata geçen proje için detaylar henüz belli olmadı. Proje dahilinde ön talep dönemine özel olarak, daireyi öncelikli seçme, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajından faydalanma fırsatı sunuluyor. Proje içerisinde 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. 

Detayların önümüzdeki günlerde belli olacağı proje kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 

Sur Yapı İstanbul da iki projesi için ön talep topluyor!

*Görsel Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesine aittir.

Ümraniye projesi için ön talep süreci başladı 

Ümraniye'de hayata geçecek proje içerisinde 191 konut yer alıyor. 8 blok şeklinde, az katlı yatay mimariyle inşa edilecek proje Exen İstanbul'un hemen karşısında yükseliyor.  Sur Yapı Ümraniye içerisinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli dubleks konut tipleri yer alıyor. 

Sur Yapı Ümraniye projesindeki 2+1 konutlar 143 metrekare, 3+1 konutlar 202 metrekare, 4+1 konutlar 260 metrekare, 5+1 dubleks konutlar ise 363 metrekare olarak tasarlandı. Projenin Haziran 2024'de ev sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. 

Sur Yapı Ümraniye projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına yakın konumda yükseliyor. 

https://www.suryapi.com.tr/

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön