01 / 05 / 2024

Garden Hill Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Garden Hill Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Özkanca Yapı, Garden Hill Bahçelievler projesi için ön talep topluyor. Bu ay içerisinde satışların başlayacağı Garden Hill Bahçelievler projesinde daireler 22 ay sonra teslim edilecek...




Özkanca Yapı tarafından inşa edilen Garden Hill Bahçelievler projesi İstanbul Yenibosna'da hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarına başlanan Garden Hill Bahçelievler projesi 24 bin 660 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 212 adet daire ve 8 dükkan yer alıyor. 7 blok olarak tasarlanan Garden Hill Bahçelievler projesinde bloklar 8 - 9 ve 10 katlı olarak inşa ediliyor. Garden Hill Bahçelievler projesinde teslimler 22 ay sonra yapılacak.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 106 tane 2+1, 92 tane 3+1 ve 14 tane 4+1 daire bulunuyor. Garden Hill Bahçelievler projesinde fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak. Projedeki 8 adet dükkan bir bloğun altında yer alacak.


Toplam inşaat alanı 40 bin 464 metrekare olan Garden Hill Bahçelievler projesinde 220 araçlık açık - kapalı otopark alanı, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar mevcut.


Garden Hill Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!


Garden Hill Bahçelievler iletişim

Tel : 444 5 471

Web: www.gardenhillbahcelievler.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön