15 / 05 / 2024

Özkanca Yapı Yenibosna satılık

Özkanca Yapı Yenibosna satılık

Özkanca Yapı, Garden Hill Bahçelievler projesi için ön talep topluyor. Bu ay içerisinde satışların başlayacağı Garden Hill Bahçelievler projesinde daireler 22 ay sonra teslim edilecek...

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bahçelivler Yenibosna 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan mahalleleri Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kubilay Ertürk tarafından kuruldu.

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Doğanlar Yatırım Holding'ten Yenibosna'ya karma proje! Yeni proje!

Doğanlar Yatırım Holding Yenibosna'da 200 milyon dolar yatırım bedeliyle AVM ve rezidans projesine başlıyor. Projenin lansmanı Ağustos ayında yapılacak. 

Luxera Yenibosna satılık daire fiyatları!

Luxera Yenibosna projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Projede satış süreci hızla devam ediyor...

Luxera Yenibosna güncel fiyatlar!

Luxera Yenibosna projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan projee daireler 3+1 ve 4+1 olarak genişletilebiliyor...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'ndan gerçekleşti.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Luxera Yenibosna satış fiyatları!

Luxera Yenibosna satış fiyatları minimum 419 bin TL'den başlıyor. Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Luxera Yenibosna açık adres!

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan Luxure Yenibosna projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Özkanca Yapı Yenibosna satılık Haberi

Özkanca Yapı Yenibosna satılık


Özkanca Yapı tarafından inşa edilen Garden Hill Bahçelievler projesi İstanbul Yenibosna'da hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarına başlanan Garden Hill Bahçelievler projesi 24 bin 660 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 212 adet daire ve 8 dükkan yer alıyor. 7 blok olarak tasarlanan Garden Hill Bahçelievler projesinde bloklar 8 - 9 ve 10 katlı olarak inşa ediliyor. Garden Hill Bahçelievler projesinde teslimler 22 ay sonra yapılacak.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 106 tane 2+1, 92 tane 3+1 ve 14 tane 4+1 daire bulunuyor. Garden Hill Bahçelievler projesinde fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak. Projedeki 8 adet dükkan bir bloğun altında yer alacak.


Toplam inşaat alanı 40 bin 464 metrekare olan Garden Hill Bahçelievler projesinde 220 araçlık açık - kapalı otopark alanı, spor alanları, yüzme...