08 / 05 / 2024

Sur Yapı üç projede 31 Temmuz'a kadar kampanya yapıyor!

Sur Yapı üç projede 31 Temmuz'a kadar kampanya yapıyor!

Sur Yapı yaz aylarında tüketiciye uygun koşullarla ev alma fırsatı sunan ‘ 'Uygun yaz fiyatı – Düşük peşinat ' ' sloganı ile 31 Temmuz 2011 tarihine kadar sürecek olan ‘ 'Yaz Kampanyası ' ' başlattı



Türkiye 'nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Sur Yapı yaz aylarında tüketiciye uygun koşullarla ev alma fırsatı sunan ‘ 'Uygun yaz fiyatı – Düşük peşinat ' ' sloganı ile 31 Temmuz 2011 tarihine kadar sürecek olan ‘ 'Yaz Kampanyası ' ' başlattı. Kampanya Exen İstanbul, Metrogarden ve Ada Park projelerinde geçerli olacak.

Mahalle İstanbul, Greenium, Dora Park, Villa Serra ve Selvice Evleri gibi ayrıcalıklı konut projeleri ile   çok sayıda iş merkezi ve endüstriyel tesise   imza atan Sur Yapı yeni yatırımlarıyla yaşama değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.
Modern ve yenilikçi projeleriyle kentsel dönüşümün en güzel örneklerini sunan Sur Yapı yaz aylarına özel kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenleri kavurucu yaz sıcağında da serinletiyor.

 Peşin ve Banka Kredisinde % 10 indirim fırsatı
 Exen İstanbul, Metrogarden veAdapark projelerini kapsayan yaz kampanyası 31 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerli olacak.
 Kampanya kapsamında Sur Yapı satış ofislerine gelenler sadece yüzde 5 peşinat vererek daire sahibi olabilecek. İlk 1 yıl içinde altı ay arayla iki kez % 5 ve teslimde % 20 ödeyerek geri kalan tutarı 120 aya kadar vadelendirebilecekler. Ayrıca yaz kampanyası kapsamında ödenen peşinat veya kullanılan banka kredisi üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak.
Kampanyanın tüketiciler için yaz döneminde de uygun fiyatlarla ödeme kolaylığı sunduklarının altını çizen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı   Altan Elmas, ‘ 'Kampanyamızda sonbahara doğru oluşabilecek fiyat değişikliklerinden etkilenilmeden, yaz döneminde düşük peşinatla ödeme yapılabilecek   bir plan oluşturduk. Gayrimenkul sektöründe genelde kampanyalar ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde yoğunlaşır. Biz, bu yeni pazarlama vizyonu ile tüketiciye yılın her dönemi konut almayı cazip hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu tür samimi kampanyaların tüketici nezdinde olduğu kadar sektör adına da bir atılım ve açılım olacağını öngörüyoruz. ”dedi.


Geri Dön