27 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...



Antalya'da yükselen Vitrin Antalya konut projesinde satışlar devam ediyor. Sur Yapı Vitrin Antalya projesi Kepez İlçesi’nde yeni bir konut projesi olarak inşa ediliyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya, 77 – 126 metrekare aralığındaki 2+1 ve 3+1 evleri, bahçeli daireleri, muhteşem peyzajı, parkları ve yüzme havuzlarıyla eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

SUR YAPI VİTRİN ANTALYA SOSYAL ALANLAR

Konut projesi etkileyici peyzajı, parkları ve yüzme havuzları ile zengin sosyal imkanlar sağlıyor. Ayrıca proje çevresinde sağlık ve eğitim kurumları, alışveriş merkezi, büyük şehir parkı, ticari dükkanlar, hastaneler, müzeler ve teknoloji merkezleri gibi tüm olanaklar yer alıyor.

Satışları devam eden projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 3 bloktan oluşan Sur Yapı Vitrin Antalya konut projesinde 3 blokta 210 adet konut bulunuyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

SUR YAPI VİTRİN ANTALYA NE KADAR?

Satışa çıkan ve satışları devam eden projede 48 ay vade imkanı ile fiyatlar: 2+1 evlerde 5 milyon 500 bin TL'den başlarken 3+1 evlerde ise fiyatlar 9 milyon 330 bin TL'den başlıyor.

Peşin ya da kredi kartı ile yapılan ödemelerde ise 2+1 ev fiyatları 3 milyon 550 bin TL'den, 3+1 ev fiyatları ise 6 milyon 250 bin TL'den satılıyor. 

Kartal Altaş Kordon satışta! Yeni proje

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatı!


Geri Dön