27 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin nerede?

Sur Yapı Vitrin nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan Sur Yapı Vitrin nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesi cevabı veriliyor. Proje, 239 adet daireden meydana geliyor...



Konut alanlarının 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değiştiği Sur Yapı Vitrin nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Sultangazi Suryapı TEM; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Sur Yapı tarafından inşa edilen  Sur Yapı Vitrin  nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde deniliyor. Proje, 239 adet konuttan oluşuyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Suryapı TEM Vitrin projesi, 1 adet ticari ve 4 adet konut olmak üzere 5 adet bloktan oluşuyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan  Sur Yapı  Vitrin TEM projesinde, tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Sur Yapı Vitrin Konutları, 45 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Sur Yapı Vitrin nerede?


Sur Yapı Vitrin nerede?


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön