02 / 05 / 2024

Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri!

Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

45 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede başlangıç fiyatı 280 bin 800 TL olarak belirlendi...



Sur Yapı imzasıyla yaşama geçirilen Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 239 adet daireden oluşuyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu  Sur Yapı Vitrin  TEM projesinde dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek. 


Toplam 45 bin metrekare alana sahip olan Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri kapsamında isteyenler banka kredisi kullanırken, isteyenler firma bünyesinde yer alan ödeme planından yararlanabiliyor.


Sur Yapı Vitrin Evleri'nde; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinat verildikten sonra geri kalan konut tutarı 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön