02 / 05 / 2024

Sürücülere büyük müjde! Motorinde haftanın 2. indirimi geliyor!

Sürücülere büyük müjde! Motorinde haftanın 2. indirimi geliyor!

Benzin ve motorin fiyatları petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sonrası yeniden belirleniyor. Akaryakıt fiyatları haftanın 2. indirimi ile tekrar düşecek.



Benzin ve motorin fiyatları petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sonrası yeniden belirleniyor. Akaryakıt fiyatlarında haftanın 2. indirimi yaşanacak. Geçtiğimiz hafta üst üste 4 indirim gelen akaryakıt fiyatlarında bu haftada da indirim yaşandı. Brent petrol hattında yaşanan indirimler, OPEC+ grubunun toplantısının neticesi ve Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasına bağlı şekilde petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor.

PETROL FİYATLARI 11 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNİ GÖRDÜ

Sürücülere büyük müjde! Motorinde haftanın 2. indirimi geliyor!

Petrol fiyatları, Çin'de "sıfır Kovid-19" politikasına karşı ülke genelindeki protestoların etkisiyle dün 11 ayın en düşük seviyesini gördü. Dün uluslararası piyasalarda 81,71 dolara kadar gerileyen brent petrol varil fiyatı, 12 Ocak'tan bu yana, WTI ham petrolünün varil fiyatı ise 28 Aralık 2021'den bu yana en düşük seviyelerini gördü. Petrol fiyatlarında yaşanan bu düşüşlerle indirimlerin devam edeceği bekleniyor. Sektör temsilcilerine göre bu gece yarısı itibarıyla çarşamba gününden geçerli olmak üzere motorin grubuna 58 kuruşluk bir indirim daha gelecek.

DALGALANMALAR DEVAM EDECEK

Uzmanlar, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun toplantısının sonucuna ve Rus petrolüne tavan fiyat uygulanmasına bağlı olarak petrol fiyatlarında dalgalanmaların devam edeceğini öngörüyor

RUS PETROLÜNE TAVAN FİYAT UYGULAMASI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön