15 / 05 / 2024

Suryapı yüzde 40 ciro artışı planlıyor!

Suryapı yüzde 40 ciro artışı planlıyor!

Konut projeleri, AVM'ler ve ofisleriyle Suryapı için 2014 yılının çok umut verici ve dinamik bir yıl olduğunu söyleyen Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, geçtiğimiz yıla yönelik şu değerlendirmeleri yapıyor:



Konut projeleri, AVM'ler ve ofisleriyle Suryapı için 2014 yılının çok umut verici ve dinamik bir yıl olduğunu söyleyen Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, geçtiğimiz yıla yönelik şu değerlendirmeleri yapıyor: "2014 yılında Ümraniye'de Exen İstanbul, Güneşli Corridor ve Çekmeköy Tilia projelerini hayata geçirdik. Yine mevcut projelerimize İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin konutları 1 yeni ofis ve AVM projesi olan Eyüp Axis İstanbul'u ekledik. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında da Bursa Nilüfer ilçesinde SurYapı Marka AVM rezidans ve home-ofis satışlarına başladık. Toplamda 7 konut, home-ofis ve ofis projesi satışa sunduk. 2013 yılında açmış olduğumuz Axis Kağıthane AVM'mize. 2014 yılında Ümraniye Metrogarden AVM'yi ekledik. 2014 yılı içerisinde ödüllü projemiz Exen İstanbul'un tüm etaplarını teslim ettik. 



2014 yılında Suryapı olarak yaklaşık 900 konut satışı hedeflemiştik. Yılın ilk dokuz ayında 700'den fazla konut satışı gerçekleştirdik. Geçen sene başlatmış olduğumuz 'sadece 5 bin TL peşinat ile evinizi alma fırsatını kaçırmayın' kampanyası dahilinde.  İstanbul Ümraniye'de Exen İstanbul, Güneşli'de Corridor Rezidans, Sultanbeyli'de İdilia, Sultangazi'de Vitrin konut projelerimiz ile Eyüp'te  Axis İstanbul ofis satışlarımız devam etti. Ayrıca 13 Kasım'da lansmanını yaptığımız Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer alan Suryapı Marka projemizde de rezidans ve home-ofis satışlarımızı başlattık. 2013 yılında 435 milyon TL ciro gerçekleştirdik. 2014 yılında hedeflediğimiz 500 milyon TL'lik ciroyu geçeceğimizi düşünüyoruz. 

2015 yılında ise 2014'e göre yaklaşık yüzde 40 ciro artışı hedefliyoruz." 


YENİ YATIRIMLAR YAPACAK

2015 yılından son derece ümitliyiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" Altan Elmas, 2015'e yönelik hedefleri hakkında şu açıklamalarda bulunuyor: "2015 yılında mevcut konut, ofis ve AVM yatırımlarımıza devam ederken, yeni yatırımlar da yapacağız.  İzmir  Bayraklıda AVM. rezidans. marina ve otelden oluşan prestijli karma bir projeye başlıyoruz. Tüm bu projelerin dışında İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 6 konut projesi üzerinde çalışıyoruz. Kentsel dönüşüme de önem veriyonız. Suryapı olarak İstanbul ve dışında olmak üzere 4 kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. AVM konusunda da mevcut 4 projemize İstanbul ve İzmir olmak üzere 2 yeni proje daha eklemeyi planlıyoruz.  Enerji alanındaki ilk yatırımımız Aksu Has'ta Mart 2014'te üretime başladık.  Enerji sektöründeki çalışmalarımıza 6 yatırımımızla hız kesmeden devam ediyoruz. Taahhüt konusunda ise 2014 yılında tamamladığımız 3 projenin yanı sıra 2015 yılında da 3 proje ile devam edeceğiz. Şu an enerji, taahhüt, alışveriş merkezi, ofis ve konut projelerinden oluşan yatırımlarımızla 20 şirketli bir grup haline geldik. Bu vizyonla kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz."


Platin Dergisi 


Geri Dön