29 / 04 / 2024

SUV'da devrim! İşte Mercedes GLB’nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

SUV'da devrim! İşte Mercedes GLB’nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz’in en yeni SUV modellerinden olan GLB’nin Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz GLB'nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi…



Yeni Mercedes-Benz GLB SUV’un far başına ayrı ayrı ayarlanabilen 18 LED ile MUltibeam Led teknolojili farlar, gözleri kamaştırmadan sürekli uzun far kullanımına olanak sağlıyor. Ayrıca Intelligent Light System (akıllı ışık sistemi) bir dizi farklı fonksiyon sunuyor. Aralıklı uzun far, şehir ışığı, şehirler arası yol ışığı, otoyol ışığı, aktif viraj farı ve dönüş ışığı bu fonksiyonlardan sadece bir kaçı.

 

SUV da devrim! İşte Mercedes GLB’nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

İster açık ister kapalı olarak kullanılabilen panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini deneyimlerken, iç mekanda açık bir ambiyansın keyfi sürülebilir. Yeni GLB SUV’un benzersiz sunroofu, dışarıdan bakıldığında da benzersiz bir etki oluştururken, dış mekana hafiflik ve seçkinlik getiriyor.

Manuel ayarlanabilir arka koltuklarıyla, kullanıcının yaşam tarzına uyan bir alan sağlayan GLB SUV, isteyen kişilere, 2 kişilik ilave bir 3. koltuk sırası ile toplamda 7 kişilik yer açıyor. AMG tasarım iç mekan konsepti, otomobilin çekici ve sportif görünümünü güçlendiriyor. En iyi oturma konforuna sahip spor koltuklar; zarif Nappa deri kaplı, alt tarafı düzleştirilmiş spor direksiyonun arkasında kendine hayran bırakıyor.

Peki Mercedes-Benz GLB'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz GLB'nin teknik özellikleri ve 24 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön