02 / 05 / 2024

Süzer Sun Dreams Hotels'i Alkoçlar işletecek!

Süzer Sun Dreams Hotels'i Alkoçlar işletecek!

One Hotels Resorts tarafından işletilen Süzer Grubu tarafından mahkeme kararıyla işletmesi üstlenilen Çeşme Alaçatıdaki 400 yataklı Süzer Sun Dreams Hotels&SPAnın işletmeciliğini Alkoçlar devraldı



 Süzer Grubunun devraldığı oteli artık Alkoçlar işletecek

One Hotels Resorts tarafından işletilen ve 2000 yılında hizmetlerin aksadığı, personelin maaşlarının yatırılmadığı gerekçesiyle Süzer Grubu tarafından mahkeme kararıyla işletmesi üstlenilen Çeşme Alaçatıdaki 400 yataklı Süzer Sun Dreams Hotels&SPAnın işletmeciliğini Alkoçlar devraldı.

Turizm Güncelin sitesinde yer alan habere göre, Alkoçlar Grubu, kan kaybeden bu markayı Alkoçlar Alaçatı Otel adıyla işleteceklerini açıkladı. Alkoçların Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Grup Başkanı Erol Turanlıoğlu, Süzerlerin Türkiyenin en bilinen yatırımcılarından olduğunu belirterek, Alkoçlar gibi güçlü bir grup ile Türkiyenin önde gelen yatırımcılarından Süzer Ailesi arasında yapılan bu anlaşmayla birlikte hem markanın imajı korunacak, hem de turizm adına güzel işler yapılacaktır dedi.

Şu anda hizmette olan ve doluluk oranı yüzde 80 olan otelin herhangi bir ekonomik problemi bulunmadığını ifade eden Turanlıoğlu, Bundan sonraki süreçte otel en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecek. Otelin müşteri portfoyü çoğunlukla iç pazar, Alman, Avusturya ve İngilizlerden oluşuyor. Bölge ve işbirliğimizin gücüyle otel en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecek diye konuştu.
Vatan/Nihal Yuvacan


Geri Dön