11 / 05 / 2024

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Suzuki, Swift modellerinin Mart ayına özel fiyat listesini yeniledi. Peki Suzuki Swift Mart ayı fiyat listesin nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...



Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemi, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör kullanıyor. Orta veya uzun mesafeye kadar performans gösteren monoküler kamera, gece koşullarında tespit sağlayan bir lazer sensör, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far destek fonksiyonu ve yalpalama uyarı fonksiyonu uygulamalarını destekliyor.

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Sistem ayrıca adaptif hız sabitleme işlevi gören bir milimetre dalga radarı da kullanıyor. Swift her zaman sürmesi eğlenceli bir sportif hatchback olarak tanınıyor. Swift, şık tasarımı ve dinamizminin yanı sıra, akıllı teknolojileriyle eğlenceye odaklanılması da olanak sunuyor.

Cesur krom vurgulu ızgarasından parlak alaşım jantlarına, her yönüyle dikkatleri üzerinde toplayan bir otomobil. Güçlü gövde çizgileri Swift'e kuvvetli bir karakter verirken, direğe monte edilmiş arka kapı kolları ve sportif çizgiler otomobili sınıfının öne çıkarmayı başarıyor. Siyah iç tasarımı öne çıkaran parlak saten krom vurgular, iki ana göstergeyi de şık bir şekilde süslüyor.

Peki Suzuki Swift modelinin güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön