03 / 05 / 2024

Swatch Özdilek AVM'de mağaza açacak!

Swatch Özdilek AVM'de mağaza açacak!

Distrübütörlük anlaşmalarına son veren Swatch Türkiye mağazalaşmada yeni bir dönem başlattı. Franchise'm yanı sıra bundan sonraki dönemde kendi mağazalarını da açacak olan şirket ilk mağazasını Mall of İstanbul AVM'de açtı




Geçtiğimiz yıl başında Türkiye ofisini açarak distrübütörlük anlaşmalarına son veren Swatch Türkiye mağazalaşmada yeni bir dönem başlattı. Franchise'm yanı sıra bundan sonraki dönemde kendi mağazalarını da açacak olan şirket ilk mağazasını Mall of İstanbul AVM'de açtı. 90 metrekarelik alanı ile aynı zamanda Türkiye'deki en büyük mağazasını açan Swatch Türkiye, ikinci mağazayı da eylülde Özdilek AVM'de açacak. Swatch Group Türkiye Ülke Müdürü Roland Streule, kurumsal kimliğe göre geliştirilen mağazada Swatch'ın bütün koleksiyonunun ve aksesuarlarının bulunduğunu belirtti. Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduklarını, genç nüfusun kendileri için önemli bir potansiyel taşıdığını düe getiren Streule, yeni kolleksiyonları olan Svvatch Scuba Libre 'yi de tanıttı. 3 farklı renkte satışa sunulan Scubal Libre için 30 saniyelik 3D reklam filmi hazırlandı. Savvatch şu anda Türkiye'de 58 franchise l'i de kendi mağazası olmak üzere 59 mağaza ile Türkiye'de faaliyette. 

Streule, bundan sonraki dönemde önemli lokasyonlarda kendi mağazalarını açacaklarını belirtti.

Rolan Streule, Türkiye'nin kendileri için çok önemli olduğunu, geçen yıl yapüan düzenleme üe değişimin tamamlandığını, bundan sonraki dönemde genişlemenin devam edeceğini dile getirdi.


Dünya


Geri Dön