28 / 04 / 2024

Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!

Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!

Vakıf GYO imzası taşıyan Tablo Adalar projesinde konut teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Yüzde 15 peşinat imkanı sunulan Tablo Adalar'da toplam 316 adet konut bulunuyor.



Tablo Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Vakıf GYO ve REC Uluslararası İnşaat imzası taşıyan projede satış süreci devam ediyor.

Maltepe Zümrütevler'de yükselen Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde toplam 316 konut bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Tablo Adalar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 

Başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabilen Tablo Adalar projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile dikkat çekiyor. 

Arsa alanı 15 bin 268 metrekare olarak açıklanan projenin inşaat alanı ise 67 bin 861 metrekare. 2 ayrı blok olarak olarak yükselen Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatın dışında bir de avantajlı ödeme koşulları sunuluyor. 

Tablo Adalar da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!

Maltepe Tablo Adalar projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların brüt alanları 109 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterirken, 2 oda 1 salon konutların brüt alanları ise 132 metrekare ile 195 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Teraslı ve balkonlu konut seçeneklerinin yer aldığı Tablo Adalar E-5 ve Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı'na yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Zümrütevler Tablo Adalar projesinin sosyal alanları arasında; Çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, tenis kortu, teraslar, basketbol sahası bulunuyor. 


Web: https://www.tabloadalar.com.tr/

Tel: 0 850 210 10 02
 

Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu: Deprem beklemediği yerleri açıkladı!

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Geri Dön