28 / 04 / 2024

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 



Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

İki yeni kampanyanın sunulduğu Ege Yapı Modernyaka projesinde satış süreci devam ediyor. Arsa alanı 19 bin 538 metrekare şeklinde açıklanan Modernyaka projesinde toplam 515 adet konut mevcut.

Yüzde 70'lik peyzaj alanına sahip Ege Yapı Modern Yaka projesi kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Konutların dışında ayrıca 53 adet ticari alanın da yer aldığı Ege Yapı Modernyaka projesindeki bloklar12, 13, ve 25 katlı olarak tasarlandı.

Ispartakule Modernyaka da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

MODERNYAKA'DA İKİ YENİ KAMPANYA

Ispartakule Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL'den başlayan peşinat imkanı dışında bir de 60 ay taksit imkanı sunuluyor.

Sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Modernyaka Ispartakule'de; Yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, fitness alanı, kapalı yüzme havuzu, kafe alanı,  dinlenme alanları mevcut.

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha yakın konumda hayata geçirilen Modernyaka projesi Küçükçekmece Gölü'ne de yakın konumda bulunuyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına da yakın konumda inşa edilen Ispartakule Modernyaka projesinde açık hava cadde mağazaları da mevcut.

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343


Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

 


Geri Dön