27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Kayaşehir'de konut inşa edecek!

Tahincioğlu Kayaşehir'de konut inşa edecek!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Tahincioğlu Kayaşehir Projesi

Lüks ofis ve konut projeleriye adından söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu Başakşehir'e "Nidapark Kayaşehir" projesiyle mi gelecek? İşte detaylar...




A plus ofis projeleri ve "Nidapark" markasıyla konut projeleri geliştiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir'de konut projesine hazırlanıyor. Bu zamana kadar Beşiktaş, Levent, Ataşehir, Kozyatağı, Göztepe gibi bölgelerde projeler hayata geçiren Tahincioğlu, Başakşehir'e adım atacak.


Nidapark Kayaşehir yolda mı?


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Başakşehir Kayaşehir'de TOKİ'den satın aldığı kendisine ait 24 bin metrekarelik arsası var. Projenin satılabilir alanı 80 bin metrekare olacak.


Lüks konut projeleriyle gündeme gelen Tahincioğlu Gayrimenkul'ün şirket yönetimi Kayaşehir projesiyle ilgili ikiye bölündü. Bir kısım projeyi Tahincioğlu olarak yapma taraftarıyken, şirket profiline uymayacağı gerekçesiyle hasılat paylaşımı olarak yapılması yönünde de fikirler var.


Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesinde hasılat paylaşımı için Başakşehir'de proje yapan firmalardan resmi olmayan teklifler topladı. İlerleyen dönemlerde Kayaşehir'de konut projesine başlayacak olan Tahincioğlu, proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Projenin nasıl yapılacağı henüz netlik kazanmadı.


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir için kararını verdi!


Ataşehir Palladium Tower, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe gibi projeleri inşa eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün, Nidapark Seyrantepe, Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerinin yapımı devam ediyor.


Tahincioğlu, lüks butik konut projesi Nidapark Beşiktaş'ta stüdyo daireleri 547 bin TL'den, Nidapark Seyrantepe'de 1+1 daireleri 521 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 


Nidapark Seyrantepe projesi

Tahincioğlu Kayaşehir de konut inşa edecek!


Yalnızca kiralamaların yapıldığı Nidapark Levent projesini bu yılın son çeyreğinde teslim edecek. Ataşehir'de yükselen 190 ofis, 21 ticari ünite ve 1 konferans salonundan oluşan Nidakule Ataşehir projesinde metrekaresi 5 bin 500 TL'den satışa çıkmıştı.


A plus ofis projesi Nidakule Ataşehir

Tahincioğlu Kayaşehir de konut inşa edecek!


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön