10 / 05 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesi nasıl olacak

Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesi nasıl olacak

Lüks ofis ve konut projeleriye adından söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu Başakşehir'e "Nidapark Kayaşehir" projesiyle mi gelecek? İşte detaylar...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesi nasıl olacak Haberi

Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesi nasıl olacak


A plus ofis projeleri ve "Nidapark" markasıyla konut projeleri geliştiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir'de konut projesine hazırlanıyor. Bu zamana kadar Beşiktaş, Levent, Ataşehir, Kozyatağı, Göztepe gibi bölgelerde projeler hayata geçiren Tahincioğlu, Başakşehir'e adım atacak.


Nidapark Kayaşehir yolda mı?


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Başakşehir Kayaşehir'de TOKİ'den satın aldığı kendisine ait 24 bin metrekarelik arsası var. Projenin satılabilir alanı 80 bin metrekare olacak.


Lüks konut projeleriyle gündeme gelen Tahincioğlu Gayrimenkul'ün şirket yönetimi Kayaşehir projesiyle ilgili ikiye bölündü. Bir kısım projeyi Tahincioğlu olarak yapma taraftarıyken, şirket profiline uymayacağı gerekçesiyle hasılat paylaşımı olarak yapılması yönünde de fikirler var.


Tahincioğlu Gayrimenkul Kayaşehir projesinde hasılat paylaşımı için Başakşehir'de proje yapan firmalardan resmi olmayan teklifler topladı. İlerleyen dönemlerde Kayaşehir'de konut projesine başlayacak olan Tahincioğlu, proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Projenin nasıl yapılacağı...