27 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş, gram altın ve dolar için yatırımcılarına çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, ekonomi yazarı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında gram altın, dolar, euro, gram gümüş ve diğer piyasa gelişmeleri masaya yatırdı.

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Elinde altın olanlar ya da almak isteyenler hemen bakın!

Peki Altın Kahini olarak bilinen İslam Memiş yatırımcıların gözdesi altın fiyatları ile ilgili neler söyledi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön