10 / 05 / 2024

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş çağrı! Dolar ve altını olanlar dikkat

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş çağrı! Dolar ve altını olanlar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten ABD'deki rekor enflasyon rakamı sonrasında acil uyarılar gelmiş durumda. Memiş, TL'ye geçtiğini duyurdu.



Memiş sözlerine şöyle devam etti:
"Herkesin bir planı var, gaza gelmeyin ve sakin olun. Nakit mevcut. Zamanı geldiğinde siz de göreceksiniz. 17,50’den aldın, mesela 21 oluyor. Ondan daha fazla kazandıracak borsa mevcut. Ondan daha fazla kazandıracak diğer yabancı paralar, emtialar mevcut. Yıllık getiride dolar 4. sırada  bulunacak.

Memiş konuşmasının devamında, "Bugün sizin 17,42 gördüğünüz $ piyasada 17,60 lira civarında. Bugün sizin 970 gördüğünüz gram altın 1.000 lira aslında.  Bugün sizin 10,79 gördüğünüz gram gümüş 11,30 aslında.  Gördüğünüz ile aldığınız farklı oluyor. Getiri de farklı olacak, iyi hesap yapın." dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön