27 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş çağrı! Dolar ve altını olanlar dikkat

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş çağrı! Dolar ve altını olanlar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten ABD'deki rekor enflasyon rakamı sonrasında acil uyarılar gelmiş durumda. Memiş, TL'ye geçtiğini duyurdu.



ABD'den gelen enflasyon rakamları piyasalarda tam anlamıyla deprem etkisi yaratmış durumda. Dolar ve euroda yükseliş meydana geldi ve yakın zamanda FED de rekor düzeyde faiz artırmış olacak. Piyasalarda yaşanan ABD enflasyonu şoku sonrasında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de son dakika açıklamaları var. Memiş, aldığı son dakika kararını sosyal medyadan duyurdu ve yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

ABD enflasyon verisi yüksek geldi diye “Türkiye ekonomisine geçmiş olsun artık, uçacak, kaçacak vs.” gibi yorumlarıma itibar edip etmeyeceğiniz sizin kararınıza kalmış bir şey. Ben derim ki “17-18 aralığında ondan uzak durmalısınız. Ona daha aşağıdan maliyet yapmak mümkün. Yılın son çeyreğinde o hayaller var.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön