09 / 09 / 2024

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş 'o güne dikkat' diyerek gram altın için yeni uyarı yaptı!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş 'o güne dikkat' diyerek gram altın için yeni uyarı yaptı!

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından tarafından yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o güne dikkat' diyerek gram altın uyarısı yaptı. İşte Finans Analisti İslam Memiş’in o açıklamaları…



Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından tarafından yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacaklar için kritik gördüğü iki gelişmeyi açıklayarak, takipçilerini uyardı. İşte İslam Memiş’in o açıklamaları…

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş o güne dikkat diyerek gram altın için yeni uyarı yaptı!

Haber Global’den Ozan Alaca imzalı habere göre Finans analisti İslam Memiş, altın alacak olan  yatırımcıları kritik iki rakam ve güne karşı uyardı.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sert dalgalanmalanın süreceği bir haftaya başlayacağımızı öngören Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat. Çarşamba ABD TÜF, Perşembe Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı açıklanacak" ifadelerini kullandı.

Açıklamasında bu sebeple  haftayı ikiye ayırıyoruz diyen Memiş, "Çarşamba öncesi, Çarşamba sonrası" diyerek altın konusunda kritik iki uyarı da yaptı...

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş o güne dikkat diyerek gram altın için yeni uyarı yaptı!


Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ons altının geçen cuma günü 2 bin 485 dolar seviyesine gerilediğini, haftayı da 2 bin 497 dolar seviyesinden tamamladığını anımsatan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta için tepki alımlarına işaret etti.

TV100'deki yazısında İslam Memiş ayrıca bu hafta için 2 bin 470- 2 bin 530 dolar aralığında dalgalanmasını beklediğini belirterek, “Ancak aşağıda beklediğim 2 bin 420 dolar destek seviyeleri geçerliliğini koruyor. 2 bin 530 dolar direncinin kalıcı olmasını beklemiyorum. Gram altın yatırımcıları yine ons altını takip etmeli. Ons altın nereye gram altın oraya. 2 bin 780-2 bin 530 TL aralığı geçerliliğini korur. Alım aralığı 2 bin 750-2 bin 800 lira aralığı" ifadelerine yer verdi.

BUGÜN GRAM ALTIN, ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ LİRA?

Yeni haftanın ilk gününde yurt içi Kapalıçarşı serbest piyasalarda gram altın fiyatı 2.732 liradan, çeyrek altın 4.639 liradan ve Cumhuriyet altını 18 bin 950 liradan değerleniyor.

İstanbul'da oturan ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kentsel dönüşümde hibe ve kredi ne kadar? 

İlanda bekleyen konutlar, satış fiyatı üzerinden aylık yüzde 7 kaybettiriyor!

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 


Geri Dön