Altın & Dolar

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten Temmuz ayının ilk haftası için yeni uyarı!

Tahminleri tek tek tutan ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yera lan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de Temmuz ayının ilk haftası için yeni uyarı geldi. İşte Finans Analisti İslam Memiş'in açıklamaları...

Tahminleri tek tek tutan ve yatırımcılar tarafından da yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yine çok önemli bazı açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada son günlerde sık sık gündeme gelen emtia fiyatlarında rekor üstüne rekor beklediği temmuz ayının ilk haftası için ayrı bir parantez açan ve yeni uyarılar yapan Finans Analisti İslam Memiş, alım fırsatının kaçırılmaması gerektiğini söyledi. 


Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bu haftanın oldukça önemli olduğuna değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayının ilk işlem haftasında olunduğunu belirterek, geniş bant aralığında dolanılan bir hafta olacağını söyledi. 

Bu haftanın neden olduğu ile ilgili olarak da önemli detaylar veren Finans analisti İslam Memiş ons altının 2 bin 328 dolarda olduğunu söyleyerek, bu hafta ajandamıza not olarak yazıp 2 bin 300-2 bin 380 doları takip ediyor olacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yatırımcıların en çok takip ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın TL fiyatının 2 bin 453-2 bin 467 TL aralığında olduğunu dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Temmuz ayına düşüşle başladığını söyledi. İslam Memiş tüm bunlar dışında ayrıca açıklamasında "Altın alayım mı" diye soranlara da cevap verdi.  


Açıklamasında altın alacaklara altın alayım mı diye soranlara al diye yanıt verdiğini dile getiren İslam Memiş, bundan sonraki süreçlerde altında 2 bin 450-2 bin 500 lira aralığının çok kalıcı olmayacağını söyledi. bundan sonraki süreçlerde. Altın tarafında fırsat kollayanların bu seviyeleri değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Temmuz ayında yeni ralliler beklemeye devam edeceğini de kaydetti.

 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

İstanbul'da ortalama bir ev 2,8 Toyota Corolla ediyor!

Emeklilere kök maaş şoku! Temmuz zammı tek tek açıklandı: Maaşlara yüzde 27 zam!