03 / 05 / 2024

Takipçileri fiyatların düşmesini bekliyor! İşte Anker Dikey ve Robot Süpürge fiyat listesi…

Takipçileri fiyatların düşmesini bekliyor! İşte Anker Dikey ve Robot Süpürge fiyat listesi…

Birçok kişinin takipçisi olduğu robot süpürge markası Anker, yüksek fiyatları ile dikkat çekiyordu. Tüm model ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…



Anker, müşteri odaklı akıllı teknolojiler üreten global markalar arasında geliyor. Üstün teknoloji markası Anker, geliştirdiği robot ve dikey süpürgelerle üstün özellikler vadediyor. Tüm beklentileri karşılayan fonksiyonlarıyla dikkat çeken akıllı süpürgeler, yüksek emiş gücü sayesinde fark yaratıyor. Zamandan tasarruf sağlayan ve iş yükünü azaltan inovatif vakumlama özellikli süpürgeler, kullanıcılarından tam not alıyor.

Son yılların en çok tercih edilen süpürge modelleri olan robot ve kablosuz dikey süpürgeler kategorisinde ilk sıralarda yer alan Anker, minimal, sessiz ve ergonomik tasarımlara sahip. Tüm bu noktaların dışında yüksek fiyatları ile dikkat çeken ürünler, Türkiye’de 750’den fazla mağazada bulunuyor.

Yaşam alanlarının vazgeçilmez birer parçası olan ve hayatı kolaylaştıran bu akıllı cihazlar, süpürme, silme, toz alma gibi birçok işlevi bir arada yürütebiliyor. Sessiz olmaları nedeniyle günün her saati kullanıma uygun modeller, üç katmanlı Hepa filtresi sayesinde gözle görülmeyen toz partiküllerini bile çekebiliyor. Paspaslama modu açarak çok yönlü temizleme işlemi yapabilen cihazların, Wi-Fi destekli kullanım özellikleri sayesinde de kullanım ve kontrolü akıllı telefon ile yönlendirmeyi sağlayabiliyor.

Fiyatları, özelliklerine göre değişkenlik gösteren Anker robot ve dikey süpürgeleri birlikte inceleyelim…


Geri Dön