27 / 04 / 2024

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Anneler Günü kampanyası başlatan Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. 

Axen den Anneler Günü ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Uygun fiyatlı ürünleriyle öne çıkan markalar arasında yer alan Axen, Anneler Günü yaklaşırken yeni kampanyasını duyurdu.  Axen, 15 Mayıs'a kadar devam edecek Anneler Günü kampanyası ile cazip indirimler ve robot süpürge alışverişlerinde çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında televizyonlar, tost makineleri ve robot süpürgeler yer alıyor.

Axen'in Anneler Günü indirimleri ile Sunny Piyano Tost Makinesi modelleri (gri ve kırmızı) 749 TL oldu. Sunny Hero Power Plus Robot Süpürge, Sunny Hero Extra Akıllı Robot Süpürge ve Viomi V5 Pro Akıllı Robot Süpürge ise hem indirimli hem de hediyeli olarak satışa sunuldu. Bu robot süpürgeleri alanlara 499 TL değerinde Sunny Lateafe Çay Makinesi hediye olarak verilecek. 

Peki, Axen AX50FIL403 50 İnç 126 Ekran Frameless 4K Smart TV ne kadar?  Axen 110 Ekran TV kaç TL?  Sunny Hero Power Plus Robot Süpürge fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön