01 / 05 / 2024

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...



"Emlak ofisimi açmak istiyorum ama yeterli sermayem yok. Başarılı bir gayrimenkul danışmanıyım ama kazancımın çoğunu ofisle paylaşıyorum. Emlak ofisim var ama neredeyse hiç kullanmıyorum. Hem boşuna kira ödüyorum hem de masraflarıyla başa çıkamıyorum" diye düşünenler için emlak sektörünün lideri Turyap yepyeni bir iş modeli geliştirdi. 

Ofis kirası yok. Dekorasyon yok. Fatura yok. Hatta ilan bedeli bile yok. Sıfır yatırım maliyeti ile broker olma fırsatı sunuluyor. Kazancınızın yüzde 90'ı size kalsın. Üstelik  gerekli eğitimden lüks ofise, koçluk hizmetinden takım liderine, ilan hakkında pazarlama ağına kadar tüm ihtiyaçlar karşılanacak. 

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir Temsilciliğini hizmete açıyor. 

Sektörde yeni bir devir açma iddiası ile sektöre adım atan ve bir Turyap kuruluşu olan Tam Nokta, 2 Kasım 2019 Cumartesi günü açılacak. 

Tam Nokta, gayrimenkul uzmanlarını tek çatı altında toplamayı ve Türkiye genelinde büyümeyi hedefliyor. 

Tam Nokta Başakşehir adres: Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir Bulvarı, Adım İstanbul Sitesi A3- No:40 CR Başakşehir-İstanbul


Geri Dön