05 / 05 / 2024

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.



CI Bloom'a özel olarak tasarlanan sergileme konseptinde, iX1'in dinamik yapısı ve temiz enerji kullanımı vurgulanıyor. Kerem Giriş'in minimalist ve güçlü tasarımında, iX1'in her iki yanına yerleştirilen lamine cam üzerindeki folyo ve huş ağacı su kontrasıyla farklı ölçülerde hazırlanan platform, doğayı ve aktif şehir yaşamını temsil ediyor. Giriş'in "Dream Away" adını verdiği çalışmada, iX1'in doğadan aldığı ilhamla birlikte şehir yaşamının dinamizmine uyum sağlamasının anlatıldığı işleniyor.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

Geçtiğimiz yıl CI Bloom'a ilk kez katılan BMW Türkiye, tamamen elektrikli BMW iX modelini multidisipliner sanatçı Can Büyükberber'in özel olarak tasarladığı, görsel ve işitsel deneyimi bir arada sunan sanat eseri Monolit ile sergilemişti.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

Yeni BMW iX1, üçüncü nesil tasarımıyla daha büyük bir görünüm sunuyor. Ön ve arka akslarda bulunan elektrik motorları sayesinde 313 beygir güç ve 494 Nm tork üreten araç, dört tekerlekten çekiş özelliğiyle hem şehir içi hem de şehir dışında konforlu bir sürüş sunuyor. Yeni BMW iX1 xDrive30, sadece 5.6 saniyede 0'dan 100 km/s hıza ulaşabilen bir performansa sahip. 

Araç sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı; Deponuzdaki yakıt bu nedenle azalıyor olabilir

Chery eQ7 Türkiye fiyatı şoke etti: Uygun fiyat etiketiyle piyasayı alt üst edecek

2023’ün en çok satılan otomobili o oldu; 267 bin adetten fazla satış yaptı


Geri Dön