30 / 04 / 2024

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.



Garanti BBWA’dan kısa süreli kampanya haberi geldi. Beymen Clup’larda yapılacak harcamalara tamı tamına yüzde 50 indirim imkânı sunacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 16 Ağustos’ta sona ereceğini ve bu nedenli Beymen Clup’lardan alışveriş yapmak isteyen müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğini açıkladı.

 Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyasını Bonus resmi internet sitesinden yayımladı. Bahsi geçen kampanya için şu ifadeler kullanıldı:

“11 Ağustos - 16 Ağustos 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA kredi kart müşterilerine özel Beymen Club ve beymenclub.com internet sitesinden yapılacak 2023 yılı yaz sezonu alışverişlerinde yüzde 50 indirim uygulanacaktır.
Kampanyadan yararlanmak amacı ile harcamaların Garanti BBVA POS cihazlarından geçmesi gerekmektedir.”

KAMPANYADETAYLARI

  • 11 Ağustos 2023 - 16 Ağustos 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA kredi kart müşterilerine özel Beymen Club ve beymenclub.com internet sitesinden yapılacak 2023 yılı yaz sezonu işlemlerde yüzde 50 indirim uygulanacağı ifade edildi.

  • Kampanyanın Beymen Club ve www.beymenclub.com internet sitesinde geçerli olacağı vurgulandı.

  • Yüzde 50 indirim kampanyasının, Beymen’in devam eden diğer indirim ve kampanyaları ile birleştirilemeyeceğinin altı çizildi.

  • Kampanyanın Beymen’e ait olduğu ve Garanti BBWA’dan kazanım gerçekleşmeyeceği ifade edilirken sorular için Beymen ile görüşülmesi gerektiği paylaşıldı.

 Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

  • Beymen ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya tüm Garanti BBVA kartları, ICBC Turkey Bonus, Alternatifbank Bonus ve bunun yanı sıra, Türkiye Finans Happy Card, ING Bonus, Şeker Bonus, TEB Bonus ile Deniz Bonus kartlarının dahil olduğu paylaşıldı.

  • Yüzde 50 indirim kampanyasından yararlanmak için alışverişlerin Garanti BBVA POS cihazlarından geçmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

  • Garanti BBVA ile beraber Beymen Perakende Ve Tekstil Yatırımları A.Ş. kampanya şart ve tarihlerini değiştirme hakkını saklı tuttuğunu ifade etti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Milyonlara yeni zam müjdesi! SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’liler hemen baksın!

Üst üste zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi! Resmen açıklandı! Araç sahipleri hemen baksın!

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Geri Dön