03 / 05 / 2024

Tango Kule nerede?

Tango Kule nerede?

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Tango Kule nerede sorusunun yanıtı ve iletişim bilgisi şöyle: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul - Tango Kule telefon numarası: 444 33 39



Sadece stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı  Tango Kule  projesi İstanbul'un Maltepe ilçesinde konumlandırılıyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip olan Maltepe Tango Kule projesi  DAP Yapı  imzası ile yükseliyor.


Toplamda 63 adet 1 oda 1 salon ve 19 adet stüdyo daireden oluşan Tango Kule Maltepe Evleri 70 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Tando Kule nerede sorusunun yanıtından önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim.


Maltepe Tango Kule Evlerinde yer alan stüdyo daireler 43 metrekare ile 62 metrekare arasında, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Tango Kule satış ofisi ile irtibata geçmek için 444 33 39 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Dap Yapı Tango Kule projesinin içerisinde fitness center, restoran, cafe, spor alanları, kapalı otopark ve yüzme havzu gibi sosyal donatılar yer alıyor. Tango Kule Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Tango Kule nerede?


Tango Kule nerede?

Maltepe Tango Kule adres: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul


Tango Kule iletişim:

Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr   

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön