29 / 04 / 2024

Tantitoni, 6. şubesini Kadıköy Tepe Nautilus AVM 'de açtı

Tantitoni, 6. şubesini Kadıköy Tepe Nautilus AVM 'de açtı

Özgür şžef, Tepe Nautilus Tantitoni mağazasında gerçekleştirdiği söyleşide katılımcılarla mutfağa dair ipuçları verdi. Tantitoni, İstanbul 'daki 6. satış noktasını Kadıköy Tepe Nautilus AVM 'de açtı



Sağlıklı pişirme ürünlerinden, yemek takımlarına; kalitesini yüzyıllardır dünyaya kanıtlamış bıçaklarından fenomen olmuş saklama kaplarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Tantitoni, İstanbul 'daki 6. satış noktasını Kadıköy Tepe Nautilus AVM 'de açtı. Tarifleriyle büyük beğeni toplayan Özgür şžef ile gerçekleştirilen açılış, yoğun bir katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Renkli mutfakların vazgeçilmez adresi Tantitoni, 2006 yılından bu yana mutfak ve sofra eşyaları perakendeciliğinde hizmet vermeyi sürdürüyor. İtalyancada 'tanti'(birçok) ve 'toni'(renk, ton) kelimelerinden oluşan Tantitoni, müşterilerine her zaman çok renkli, pratik, ergonomik, genç, modern, trendy, şık, kullanışlı ve farklı ürünler sunmaya devam ediyor.

Geniş ürün yelpazesi ve dünyaca ünlü markaları ile Tantitoni, İstanbul 'daki 6. satış noktası Tepe Nautilus 'te açtı.   Özgür şžef'le birlikte gerçekleştirilen açılışa yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, ünlü şeften mutfağa dair ipuçları aldılar. Tantitoni'nin renkli, fonksiyonel mutfak ürünlerini kullanarak Özgür şžef'in cup cake, taze makarna ve ravioli tariflerini hazırlayan yarışmacılar, Tantitoni'den hediye çekleri ve sürpriz hediyeler kazandılar.

Tantitoni 'nin tüm mağazalarında olduğu gibi Tepe Nautilus 'teki mağazasında da satın alınacak ürünlerin denendiği ‘Canlı Mutfak ' ile Türk ve Dünya mutfağı hakkında detaylı içeriğin yer aldığı kütüphane yer alıyor.


Geri Dön