11 / 05 / 2024

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte Tapu Kadastro personel alımı şartları!

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte Tapu Kadastro personel alımı şartları!

Tapu Kadastro personel alımı yapacağını duyurdu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alımı yapacak. İşte merak edilen detaylar!



TAPU KADASTRO SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BŞLADI MI, NE ZAMAN?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımına dair henüz resmi kılavuz yayımlanmadı. Tapu Kadastro personel alım başvuruları, 1 Aralık Perşembe günü başlayıp 11 Aralık Pazar günü son bulacak.

Başvurular e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım adımlarını takip edilerek yapılabilir ya da Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde bulunan şartları yerine getiriyor olmak gerekmektedir,
  •  Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvana sahip kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak gerekmektedir,
  •  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler için hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi yüzünden kurumlarınca sözleşmelerinin iptal edilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç tutularak sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri durumunda, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmediği müddetçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olunması gerekmektedir. Bu sayılan tüm şartları karşılıyor olmak gerekmektedir.

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

Tapu Kadastro personel alımı başvuru kılavuzuna göre 1 adet Sözleşmeli Büro Personeli, 425 adet Sözleşmeli Tekniker olmak üzere toplam da 426 personel alımı yapılacaktır.

ŞEHİR HASTANESİNE PERSONEL ARANIYOR!

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre 4/B sözleşmeli personel olarak alım yapılacak. Başvuru şartlarını barındıran adaylar arasından çalıştırılmak üzere büro personeli alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 14 Kasım tarihinde başladı ve 28 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek.


Geri Dön