Kent Haberleri

Tapu sahipleri aman dikkat! Sona ereceği tarih resmen tek tek açıklandı! Bunu yapmayanlar yandı!

Tapu sahipleri aman dikkat... Sona ereceği tarih resmen tek tek açıklandı... Bunu yapmayanlar yandı...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerini resmi olarak belirtilen tarihler arasında ödemesi gerekiyor

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergilerinin ne zaman ödeneceği hakkındaki detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerini resmi olarak belirtilen tarihler arasında ödemesi gerekiyor. 

Tapu sahipleri aman dikkat... Sona ereceği tarih resmen tek tek açıklandı... Bunu yapmayanlar yandı...

Yeniçağ'da yer alan habere göre, 2023 yılının Şubat ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde emlak vergisi ödemeleri için de geri sayım başladı. Pek çok tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi her sene iki eşit taksit olarak ödeniyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, tapu sahiplerinin gündeminde yer alan emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ikinci taksit ödemeleri de Kasım ayında belediyelere yapılıyor. Şubat ayının sonunun yaklaşmasıyla beraber, 2023 yılı emlak vergisi için de zaman daralmaya başladı.

Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerini resmi olarak duyurulan tarihler arasında ödemesi gerekiyor. 

Tapu sahipleri aman dikkat... Sona ereceği tarih resmen tek tek açıklandı... Bunu yapmayanlar yandı...

Konuyla ilgili olarak verilen detaylara göre taşınmaz mala sahip olan vatandaşlar, 2023 yılının şubat ayına gelinmesiyle birlikte emlak vergisi ödemelerinin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergileri taksitli ya da tek seferde belirlenen tarihlere de ödenebiliyor.

Tapu sahipleri aman dikkat... Sona ereceği tarih resmen tek tek açıklandı... Bunu yapmayanlar yandı...

EMLAK VERGİSİ NE ZAMAN ÖDENİYOR?

Milyonlarca tapu sahibinin gündeminde bulunan emlak vergisi ödemeleri her yıl düzenli olarak belediyeler tarafından tahsil ediliyor. Tapu sahipleri emlak vergilerini tek bir defada ödeyebileceği gibi iki taksite de bölebiliyor.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayıs aylarında; ikinci taksit ödemeleri de Kasım ayında yapılıyor.

EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergisi, tek bir defada ödenebileceği gibi iki eşit taksitle de ödenebiliyor. Ayrıca söz konusu bu ödemeler yapılırken, belediyelerden tahsis edilen beyanname de dolduruluyor.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Altının Efendisi İslam Memiş 'Sakın aldanmayın' diyerek peş peşe uyardı! Altını olan herkesin adeta aklı başından gitti!

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti