29 / 04 / 2024

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmeliği!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmeliği!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmeliği 31 Ekim 2003 tarihinde Cuma günü 25275 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmelik hükümleri...



Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmeliği!


Amaç

Madde 1 — Bu Yönetmelik, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görevli memurların sicil raporlarını dolduracak sicil amirlerini belirlemek amacı ile hazırlanmıştır.


Kapsam

Madde 2 — Bu Yönetmelik, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı memurlarını kapsar.


Dayanak

Madde 3 — Bu Yönetmelik, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 112 nci maddesi ile 8/9/1986 tarihli ve 86/10985 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Devlet Memurları Sicil Yönetmeliğinin 11 inci maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanmıştır.


Sicil Amirleri

Madde 4 — Bu Yönetmelik kapsamına giren memurların memuriyet unvanlarına göre birinci, ikinci ve gerektiğinde görüşüne başvurulacak üçüncü sicil amirleri ekli cetvelde gösterilmiştir.


Sicile İlişkin Usul ve Esaslar Bakımından Uygulanacak Mevzuat

Madde 5 — Sicile ilişkin usul ve esaslar bakımından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği hükümleri uygulanır.


Yürürlükten Kaldırılan Hükümler

Madde 6 — Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren, 19/4/2001 tarihli ve 24378 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı Sicil Amirleri Yönetmeliği ile 22/11/2001 tarihli ve 24591 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı Sicil Amirleri Yönetmeliğinin Eki Cetvellerde Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır.


Yürürlük

Madde 7 — Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.


Yürütme

Madde 8 — Bu Yönetmelik hükümlerini Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bağlı olduğu Bakan yürütür.


Geri Dön