03 / 05 / 2024

Tarih belli oldu! Ödemeler 8 Haziran'da yapılacak!

Tarih belli oldu! Ödemeler 8 Haziran'da yapılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Mayıs ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 Haziran tarihinde hesaplara geçeceğini söyledi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mayıs ayı nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 Haziran tarihinde milyonlarca vatandaşın hesaplarına geçeceğini aktardı. 

A Haberde yer alan habere göre; Bilgin, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: "Mayıs ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 8 Haziran'da gerçekleştireceğiz. Ödemeler banka hesapları üzerinden yapılacak. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanlar ise ödemeleri PTT aracılığıyla alacak."

Tarih belli oldu! Ödemeler 8 Haziran da yapılacak!

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NEDİR?

Koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayatı olumsuz yönde etkilmesinden dolayı, sorunların giderilmesi amacıyla, 4447 sayılı Kanunun geçici 24 üncü maddesi kapsamında yer alan kişilere ücretsiz izne çıkarıldıkları veya işsiz kaldıkları dönem için İşsizlik Sigortası Fonundan ve İŞKUR tarafından verilen ödemedir.

.Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön