29 / 04 / 2024

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Bayramdan önce milyonlarca vatandaşa destek sağlandı. 536 bin kişiye evde bakım yardımı ödemesi ve ücretsiz izinde olan çalışanlara ilişkin nakdi ücret desteği ödemesi dün yapıldı. Kamu işçileri için 13 günlük ilave tediye ödemeleri de bugün yapılacak.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu sene mayıs ayında evde bakım yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk geldiğini ve bundan dolayı ödeme gününün öne çekildiğini açıklarken "Dün ödemeleri yaptık" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Derya Yannık evde bakım yardımından toplamda 536 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayarak mayıs ayında toplamda 888.5 milyon lira ödeme yapılacağını söyledi.

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de milonlarca çalışanı ilgilendiren Nisan ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin dün yapıldığının bilgisini paylaştı. Devlet tarafından nakdi ücret desteği adı altında çalışana verilenücret aylık bin 500 liradır.

Evde yakınına bakanlara ise bin 657 lira maaş ödeniyor.

Tarih önce çekildi! O ödemeler yapılmaya başlandı!

Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön