16 / 05 / 2024

bayramdan dolayı maaşlar

bayramdan dolayı maaşlar

Bayramdan önce milyonlarca vatandaşa destek sağlandı. 536 bin kişiye evde bakım yardımı ödemesi ve ücretsiz izinde olan çalışanlara ilişkin nakdi ücret desteği ödemesi dün yapıldı. Kamu işçileri için 13 günlük ilave tediye ödemeleri de bugün yapılacak.

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Memur ve emeklilerin maaşlarının yatacağı tarih belli oldu!

Milyonlarca memur ve emekli Ramazan Bayramı öncesi maaşlarının yatıp yatmayacağı merak konusu idi. Buan göre, geçen yıl bayramdan önce maaşlar yatırılmıştı. Bu yıl nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Bayramdan önce zam müjdesi geldi! Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam!

Ramazan Bayramı öncesinde zam müjdesi geldi. Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam uygulanacak. İşte detaylar!

Şubat memur maaşları ne zaman yatacak? Depremden dolayı maaşlar ne zaman yatacak?

Şubat ayı memur maaşları gündemdeki yerini koruyor. İşte şubat ayı memur maaşlarına dair detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak şoku! Yeni maaşlar kaç lira olacak? Hemen zamlara bakın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da artacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı kaç TL olacak? İşte rakam rakam 2023 zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası miktarları...

Emekli maaşlarında son dakika! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Emekli maaşlarının üç aylık zam oranı belli oldu. Emekli ve memurların son dakika maaş listesi en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri bu rakamları çok sevecek. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında 2023 depremi! Yeni maaşlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da yükselecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? İşte rakam rakam  yeni Ocak zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası tutarları...

Evde bakım maaşları yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşları hesaplara geçti mi? Evde bakım maaşları ne kadar? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte bütün detaylar...

Emekli maaşlarına çift zam müjdesi!

Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak veriler gelmeye devam ediyor. Ocak 2023 emekli ve memur maaşları için ipuçları güçlenirken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hükümet gelirleri artıracak ve maaşlara ek zam olarak yansıyacak sosyal refah düzenlemeleri için çalışmaları gerç

Hesaplarınızı hemen kontrol edin! 3 bin 336 lira yatacak! Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım aylığı Ekim 2022…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım maaşlarının yatırılacağı gün geldi çattı. Peki evde bakım maaşları yattı mı? İşte detaylar…

bayramdan dolayı maaşlar Haberi

bayramdan dolayı maaşlar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu sene mayıs ayında evde bakım yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk geldiğini ve bundan dolayı ödeme gününün öne çekildiğini açıklarken "Dün ödemeleri yaptık" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Derya Yannık evde bakım yardımından toplamda 536 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayarak mayıs ayında toplamda 888.5 milyon lira ödeme yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de milonlarca çalışanı ilgilendiren Nisan ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin dün yapıldığının bilgisini paylaştı. Devlet tarafından nakdi ücret desteği adı altında çalışana verilenücret aylık bin 500 liradır.

Evde yakınına bakanlara ise bin 657 lira maaş ödeniyor.

Tarih önce çekildi! O ödemeler yapılmaya başlandı!

Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol...