17 / 05 / 2024

bayram erken maaş ödemesi

bayram erken maaş ödemesi

Bayramdan önce milyonlarca vatandaşa destek sağlandı. 536 bin kişiye evde bakım yardımı ödemesi ve ücretsiz izinde olan çalışanlara ilişkin nakdi ücret desteği ödemesi dün yapıldı. Kamu işçileri için 13 günlük ilave tediye ödemeleri de bugün yapılacak.

Emekli zammında son dakika! Ünlü ekonomist refah payı müjdesi vererek duyurdu: En düşük emekli maaşı 15 bin TL...

Milyonlarca memur ve emekli merakla Temmuz zammını beklerken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Muhammet Bayram'dan da çarpıcı tespitler geldi. Peki en düşük emekli maaşı 15 bin TL mi olacak?

Emekli ve memur maaşlarında son dakika! Hesap kitap yapıldı, yeni zam tablosu ortaya çıktı! İşte bu kadar zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu yılın Temmuz ayındaki zamdayken, Ekonomist Muhammet Bayram söz konusu zamlar ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte emekli maaşlarında son dakika...

65 yaş maaşı ve engelli aylığında bayram müjdesi: Hangi maaş kaç TL oldu? Şimdi yatacak rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesinde 65 yaş maaşı ve engelli aylığı alanlara son dakika müjdesini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşı alanlara bayram müjdesi: Yarın hesabınıza 7 bin 608 TL yatacak! Şimdi açıklandı! 

Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destekte bulunmak için her ay ödenen evde bakım parası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu maaşlar yarın yatıyor. İşte ayrıntılar...

Memur ve emeklilerin maaşlarının yatacağı tarih belli oldu!

Milyonlarca memur ve emekli Ramazan Bayramı öncesi maaşlarının yatıp yatmayacağı merak konusu idi. Buan göre, geçen yıl bayramdan önce maaşlar yatırılmıştı. Bu yıl nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Dul ve yetim maaşı alanlara ikramiye müjdesi! Hesaplara tam bu kadar para yatacak: Zamlı rakamlar açıklandı!

Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin Türk Lirası'na yükselten yasa Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı. Peki dul ve yetim maaşı alanlara ne kadar bayram ikramiyesi verilecek? 

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

Zamlı dul ve yetim aylığı rakamlarına hemen bakın: Kim, kaç TL maaş alacak? İkramiye verilecek mi?

Emekli maaş zammına göre hesaplanan dul ve yetim maaşı farklı kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Peki 2024 zamlı dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Zamlı bayram ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlara da verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

5 bin TL’lik emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Dul ve yetim maaşı alanlar yararlanacak mı?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı 5 bin TL'lik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyelerinin ödenme takvimine çevrildi. Peki, 5 bin TL’lik emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Dul ve yetim maaşı alanlar yararlanacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

bayram erken maaş ödemesi Haberi

bayram erken maaş ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu sene mayıs ayında evde bakım yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk geldiğini ve bundan dolayı ödeme gününün öne çekildiğini açıklarken "Dün ödemeleri yaptık" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Derya Yannık evde bakım yardımından toplamda 536 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayarak mayıs ayında toplamda 888.5 milyon lira ödeme yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de milonlarca çalışanı ilgilendiren Nisan ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin dün yapıldığının bilgisini paylaştı. Devlet tarafından nakdi ücret desteği adı altında çalışana verilenücret aylık bin 500 liradır.

Evde yakınına bakanlara ise bin 657 lira maaş ödeniyor.

Tarih önce çekildi! O ödemeler yapılmaya başlandı!

Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol...