28 / 04 / 2024

Tarih resmen açıklandı! 1.150 lira doğal gaz desteği başlıyor!

Tarih resmen açıklandı! 1.150 lira doğal gaz desteği başlıyor!

Milyonlarca dar gelirlinin merakla beklediği doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, dar gelirli vatandaşlara yapılacak doğal gaz desteğinde hem tarih hem de ödenecek tutar açıklandı.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı proğramda kendisine sorulan soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan doğal gaz yardımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Derya Yanık, ödemelerinyapılacağı günü açıkladı...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön