18 / 05 / 2024

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına tam bin geçici işçi alacağı öğrenildi.



Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkşeker AŞ fabrikalarına alınacak geçici işçilerin personel sayısı şu şekilde oluştu:

“Mekatronik bakım onarım teknisyeni 404 adet, elektrik teknisyeni 15 adet, bilgisayarlı makine teknisyeni 11 adet, makine bakım onarım teknisyeni 42 adet, iş makineleri operatörü 31 adet, mekaniker buhar kazanları teknisyeni 28 adet, tarım makineleri teknisyeni 20 adet, inşaat teknisyeni 18 adet, kimya teknisyeni 344 adet, makine teknisyeni 78 adet, metal teknolojisi teknisyeni 6 adet ve son olarak endüstriyel otomasyon teknisyeni 3 adet”

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

ŞEHİR HASTANELERİNE PERSONEL ALINACAK

Öte yandan, yine İŞKUR üzerinden belirli şehir hastanelerine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Ankara, Etlik, Kocaeli, Kayseri ve 6 diğer hastanenin bu kapsamda yer aldığı öğrenildi. İstihdam edilecek personellerden KPSS şartı aranmayacak. İlanlara müracaat etmek için en az ortaöğretim mezuniyeti gerektiği belirtildi.

Alım yapılacak pozisyonların hastanelere göre farklılık gösterdiği bildirildi. Örneğin,  Ankara  Şehir Hastanesi'nde 15 adet beden işçisi alımı yapılacağı ve aynı zamanda, Etlik Şehir Hastanesi ise bir adet hemşire, genel alan sorumlusu ve sterilizasyon teknisyeni alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Son dakika! Emekliye zam oranı belli oldu! Resmen açıklandı!

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Akbank’tan Axess müşterilerine özel ilk ve son kez dev yardım! Geri ödemesiz 1.000 TL’yi bu tarihe kadar mutlaka alın!


Geri Dön