05 / 05 / 2024

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde pek çok ürün indirimli satılmaya başlayacak. İşte o ürünlerin listesi!



TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ SATILACAK?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılacak olan indirim gündemde yer alıyor. İndirim yapılacak ürünler kesinleşti. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde şu ürünler indirimli satılacak: Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, Tavuk ürünleri, Patates, kuru soğan, Tam yağlı süt, yarım yağlı süt, Yumurta, peynir, tereyağı, Şeker, Ayçiçek yağı, zeytin yağı, Karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, Peçete, rulo havlu, kolonya ve bebek bezi son dönemde artan ürün fiyatlarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile indirimli satılmaya başlanacak.  Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde büyük indirim için geri sayım başladı. Temel ihtiyaç malzemeleri öncelikli olmak üzere 30-40 üründe büyük indirim yapılacak. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti. Enflasyon, stokçuluk ve marketlerin fahiş fiyat uygulamaları vatandaşı bir hayli yordu. Hükümet denetim de dahil olmak üzere birçok önleyici çalışma başlattı. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim için gözler hafta başına çevrildi. İşte Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? yanıtları…

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim 15 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak.  1.400 markette etiketler değiştirildi. Hafta başına kadar bütün ürünlerde indirimler devreye girmiş olacak.

Bu indirim 30’un üzerinde indirim ürün fiyatlarına yansıyacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatif marketlerine indirim talimatı vermişti. Marketlerde hazırlıklar bitti. Vatandaşların sepeti Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ucuza dolmaya başlayacak.

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Emekli promosyonu veren bankalardan iştah kabartan yeni bir teklif! Promosyon kampanyaları yenilendi!

İslam Memiş gram altın alacaklara son şans tanıdı! O tarihten sonra dikkat edin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön